AFCM - academy for credit management
15.jpg
Menu

vervolg Debiteurenbewaking (Incassertiviteit)

Klantvriendelijk en doeltreffend.

debiteurenbewakingIn deze vervolgtraining Debiteurenbewaking en Telefonische Incasso wordt verder ingegaan op de rollenspellen die al eerder aan bod zijn geweest. Het leerrendement bij een rollenspel is zeer groot. Veel theorie van de eerste trainingsdag wordt in praktijk gebracht. Gesprekken worden opgenomen, teruggeluisterd en gezamenlijk geëvalueerd.

Theoretische aspecten

Deze evaluatie zal worden gedaan aan de hand van de theoretische aspecten die op de eerste dag zijn behandeld (opbouw van het gesprek, vraagstellingstechnieken en omgaan met weerstanden).
Tijdens de training zal ook – afwisselend met de gespreksoefeningen – de theorie worden behandeld over omgaan met verschillende gedragsstijlen.

Lastige situaties

Verder gaan we in op de lastige situaties, zoals chronisch trage betalers, die toch een belangrijke commerciële bijdrage leveren. Ook besteden we veel aandacht aan het omgaan met debiteuren die in financiële problemen geraken.

Onderwerpen die aan bod komen zijn

  • Opfrissen van basiselementen van een debiteurengesprek
  • Vragen die een hoog effect realiseren
  • Assertiviteitstechnieken en telefonische incasso
  • Grondbeginselen van onderhandelingstechniek
  • Het benutten van debiteureninformatie

Uw resultaat

U maakt kennis met de verschillende (vraagstellings-)technieken en hun toepassingen tijdens het telefonisch incasseren. U leert op een klantvriendelijke en doeltreffende wijze uw klanten aan te zetten tot betalen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor medewerkers die operationeel debiteurenbeheer uitvoeren en de vaardigheden van telefonische incasso willen aanscherpen. Enige kennis en ervaring op het gebied van incasso is gewenst.

Uw investering voor deze ééndaagse bedraagt EUR 495,-(excl. BTW)

Alle lesmaterialen en catering zijn inbegrepen!

Bent u geïnteresseerd in deze training en wilt u weten wanneer u kunt starten? Wij laten u graag weten wat de eerstvolgende datum is!

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone