AFCM - academy for credit management
1.jpg
Menu

Time Management

Time Management

Prioriteiten stellen

Credit Managers en Debiteurenbewakers spenderen verhoudingsgewijs veel tijd aan interne communicatie in vergelijking met de tijd die gespendeerd wordt aan achterstallige debiteuren.

Administratieve rompslomp

Uit onderzoek blijkt dat zeker 28 % van de tijd wordt besteed aan niet-prioritaire bezigheden. Dit is boven het gemiddelde van slechts 20 % voor de meeste werknemers. Deze grotendeels algemene administratieve rompslomp  kost veel meer tijd dan de meeste credit managers hieraan willen en zouden moeten besteden.

Het gevolg is dat zij grote moeite hebben met hun Time Management. Deadlines, meetings, telefoontjes, e-mail, het oplossen van interne problemen (et cetera) zorgen soms voor een te hoge werkdruk waardoor de prestaties

Verschillende onderwerpen worden behandeld:

  • Zelfmanagement
  • Wie beheert uw tijd?
  • Drie generaties tijdmanagement
  • De 4e generatie tijdmanagement
  • Organisatorische aspecten
  • Tijd en creativiteit
  • Time Management en Werkstress
  • Effectief omgaan met tijdverspillers

Uw resultaat

Na afloop van deze praktische training heeft u inzicht in uw persoonlijke stijl van werken en kunt u beter prioriteiten stellen, waardoor uw effectiviteit wordt vergroot. U beschikt over een aantal zeer concrete methoden, technieken en eenvoudige, maar zeer werkbare trucs, tips en checklists, die uw mogelijkheden van efficiënt timemanagement aanzienlijk verbeteren. U weet uw werkzaamheden voortaan beter en doelmatiger in te richten.

Doelgroep

Iedere creditmanager, credit controller of credit collector die effectiever en efficiënter met zijn of haar tijdsbeheer wil omgaan.

Uw investering in deze tweedaagse training bedraagt EUR 995,- (exclusief BTW )

Alle lesmaterialen en catering zijn inbegrepen.

Bent u geïnteresseerd in deze training en wilt u weten wanneer u kunt starten? Wij laten u graag weten wat de eerstvolgende datum is!

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone