AFCM - academy for credit management
1.jpg
Menu

Certified Master Credit Mgr®

Credit Manager

Credit Management is het proces van het zo snel en volledig mogelijk innen van de financiële verplichtingen van klanten aan een organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van andere organisatieonderdelen zoals Sales en After Sales. Credit Management is vrijwel altijd onderdeel van de financiële afdeling, ofschoon het tegenwoordig ook gezien wordt als een onderdeel van Sales.

Certified MCM

Kredietrisico’s

De term Credit Management is overgewaaid uit de Verenigde Staten waar het al tientallen jaren als een belangrijk proces wordt gezien. De belangrijkste werkzaamheden van creditmanagement bestaan uit het beoordelen en beperken van kredietrisico’s (Credit of Counterparty Risk) en het innen van openstaande vorderingen (Collections). Het voornaamste  doel hierbij is het verantwoord omgaan met kredietrisico’s en het optimaliseren van het werkkapitaal bij een zo hoog mogelijke omzet.

Leergang

De leergang Certified Master Credit Manager (CMCM®) biedt alle aspecten die de moderne Credit Manager nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren op tactisch/strategisch niveau. De opleiding kenmerkt zich door de brede kennisoverdracht op het gebied van Credit Management, met als doel de functie binnen de onderneming zo optimaal mogelijk te vervullen.

Lees het volledige Programma 

Doelgroep

Deze opleiding is op HBO-niveau (major) en is geschikt voor een ieder met een relevante vooropleiding zoals de Certified Credit Manager®(CCM) van de VVCM of werkervaring op gebied van Credit Management.

Duur en investering

De opleiding duurt twee en een half jaar, waarbij u om de week één zaterdag of iedere week op dinsdagavond een bijeenkomst hebt.

Uw investering bedraagt EUR 350,- per maand, gedurende 30 maanden.
Dit is de prijs exclusief BTW per deelnemer, waarbij alle lesmaterialen en catering zijn inbegrepen.

Data

De Leergang Certified Master Credit Manager (CMCM®)  start in januari 2017.

Wanneer u interesse in deze opleiding hebt, wilt u dan uw naam en emailadres achterlaten ?
Dan sturen wij direct de gevraagde informatie!

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone