AFCM - academy for credit management
1.jpg
Menu

Senior Leiderschap

Leadership Academy

‘Doen wat bij u past’, geeft u kracht. Wanneer u dingen met plezier doet en waar u ook nog eens goed in bent, wordt uw eigenwaarde bevestigd en straalt u rust, vertrouwen en zekerheid uit.

U kunt deze persoonlijke effectiviteit vergroten door bepaald gedrag te veranderen. (Denken, Voelen en Handelen) De onderstaande meerdaagse training geeft u inzicht in uw gedrag en handelen en in de drijfveren van anderen. Niet alleen u maar ook uw organisatie zal zich continu gaan verbeteren, in gezondheid én effectiviteit, door de ontwikkeling van uw persoonlijkheid en uw leiderschapsstijl.

Senior Leadership Programma

Deze negendaagse training is bestemd voor directeuren, CEO’s, CFO’s en managers. Kortom: door de wol geverfde leiders die op tactisch en strategisch niveau opereren en alles al gezien hebben op trainingsgebied. Onder leiding van ervaren trainers ontwikkelt u de -vaak onvermoede- kracht van uw eigen kennis en ervaring en komt u dichterbij de essentie van uw persoonlijke effectiviteit en hedendaags inspirerend leiderschap.

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone