AFCM - academy for credit management
7.jpg
Menu

Verdieping Gerechtelijke Incasso

verdieping gerechtelijke incasso

Juridische Praktijk

Een debiteur die niet meewerkt, wordt geconfronteerd met steeds verdergaande middelen die de wet aan de crediteur geeft. U werkt in de juridische praktijk en wilt graag wat meer weten over debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso en executie.

Debiteur

Welke problemen kunt u in de praktijk tegenkomen? Wat als een debiteur gebruik maakt van de WSNP, hoe zit het met algemene voorwaarden, wat moet er in een dagvaarding komen en welk beslag is mogelijk op basis van de aanwezige verhaalsinformatie?

Heeft u behoefte aan verdieping van uw kennis over gerechtelijke incasso en wilt u  weten wat partijen kunnen doen als ze het niet eens zijn met het vonnis? In deze eendaagse training zetten we alle rechtsmiddelen op een rij.

Doelgroep

Debiteurenbeheerders, incassomedewerkers, juridisch secretaresses of medewerkers werkzaam in de juridische praktijk, die graag meer willen weten over totstandkoming en problemen bij overeenkomsten, faillissementen en WSNP, maar ook minnelijke en gerechtelijke incasso alsmede executiemaatregelen ondernemen.

Enige kennis van de juridische terminologie is vereist.

Uw resultaat

U kunt na afloop van deze dag een duidelijke uitleg geven over de dagvaardingsprocedure en de gang van zaken op een (rol)zitting. U kent de belangrijke termijnen en de (on)mogelijkheden van verzet en hoger beroep.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Verdieping dagvaardingsprocedure
  • De voorlopige voorziening
  • Hoger beroep
  • Verstek en verzet
  • Verschillende vonnissen
  • Termijnen

Uw investering in deze ééndaagse training bedraagt EUR 495,-(excl.btw)

Alle lesmaterialen en catering zijn inbegrepen.

Bent u geïnteresseerd in deze training en wilt u weten wanneer u kunt starten? Wij laten u graag weten wat de eerstvolgende datum is!

 

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone