AFCM - academy for credit management
15.jpg
Menu

Werkwijze

Onze trainingen

Wij maken gebruik van diverse didactische leervormen en geven onze credit management trainingen volgens de AFCM methodologie®. Een interpretatie van de filosofie van Malcolm Shepherd Knowles (1913 – 1997), grondlegger van onderzoek naar leermethoden voor volwassenen. Dit houdt onder andere in dat naast een stevige theoretische basis (voorbereiding) de training zeer praktijkgericht is (doen, doen, doen). De trainingen worden op achtereenvolgende dagen gegeven.

De leergangen bestaan uit meerdaagse trainingen verdeeld over zes tot twaalf maanden. Juist omdat deze trainingen verdeeld zijn over een langere periode is de leercurve aanzienlijk hoger en daarmee ook het behaalde resultaat.

Trainers en trainingsacteurs

Al onze trainers volgen minimaal twee keer per jaar een in-house Train the Trainer Programma. Hierbij worden ervaringen uitgewisseld en de trainingsmethode nog eens extra aangescherpt. De trainers worden bijgestaan door trainingsacteurs. De trainingsacteurs hebben allen een professionele HBO opleiding afgerond. De trainers en acteurs zijn zeer goed ingevoerd in het reilen en zeilen binnen de organisatie van de opdrachtgever, doordat zij een kortstondige stage volgen.

Al onze trainingen en rollenspelen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden.

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone