AFCM - academy for credit management
4.jpg
Menu

Kerncompetenties

Kerncompetenties

Kerncompetenties zijn generieke competenties. Het zijn competenties die bij al onze trainers terug te vinden zijn of die men verwacht van onze trainers. Onze Kerncompetenties zijn een directe vertaling van de missie en de visie van Academy for Credit Management en komen tot uiting in de werkwijze. Wij werken met overtuiging (hoofd), passie (hart) en daadkracht (handen).

√Overtuiging

Wij brengen het beste in uw creditmanagers en accountmanagers naar boven, ten gunste van alle belanghebbenden. Dit betekent focus op feiten en actiegerichtheid.

√Passie

Een passie voor mensen en organisatiedoelstellingen is leidend bij alles wat wij doen. Wij ondersteunen organisaties en medewerkers zodat zij de stap kunnen maken van algemene ‘knowhow’ naar individuele ‘showhow’.

√Daadkracht

Ambitieuze organisaties, van multinationals tot overheid, hebben Academy for Credit Management al tot partner gekozen. Sinds onze oprichting zijn wij onder alle economische omstandigheden winstgevend geweest en hebben voor veel mensen een ommekeer in hun leven teweeg gebracht.

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone